• Tickets

   Geen tickets in deze groep.
  • Pakket A: Duurzaam ondernemen, Eco-toerisme, Innovatie en Overheid

   € 145,00

   Met Pakket A neemt u deel aan dag 1 en 2 van de handelsmissie. Voor het uitgebreide programma kijkt u op onze website. Dag 1 en 2 behelsen de thema's Duurzaam ondernemen, Eco-toerisme, Innovatie en Overheid.
   Dag 4 kunt u ook aan deelnemen en krijgt u van ons cadeau.

  • Pakket B: Overheid, Financiële Sector, Zakelijke Dienstverlening

   € 145,00

   Met Pakket B neemt u deel aan dag 2 en 3 van de handelsmissie. Voor het uitgebreide programma kijkt u op onze website. Dag 2 en 3 behelsen de thema's Overheid, Financiele Sector, Zakelijke Dienstverlening
   Dag 4 kunt u ook aan deelnemen en krijgt u van ons cadeau.

  • Pakket C: Volledig week pakket

   € 195,00

   Met Pakket C neemt u deel aan het gehele programma van de handelsmissie. Voor het uitgebreide gedetailleerde programma kijkt u op onze website. Tijdens deze week komen de thema's Duurzaam ondernemen, Eco-toerisme, Innovatie, Overheid, Financiele sector en Zakelijke Dienstverlening voorbij.
   Dag 4 kunt u ook aan deelnemen en krijgt u van ons cadeau.

Over dit evenement

De Tweede Virtuele Handelsmissie tussen Suriname en Nederland

De relatie tussen Suriname en Nederland is aan het versterken en creëert tevens ruimte voor mooie samenwerkingen tussen beide landen.

De mogelijkheden zitten er op alle vlakken en de Virtuele Handelsmissie wil deze op diverse manieren gaan toelichten. De focus tijdens de Eerste Virtuele Handelsmissie was om elkaar beter te leren kennen. Onze werkwijze, communicatie naar elkaar toe en onze cultuur verschilt en dat wilden wij positief belichten.

Samenwerken ondanks de verschillen, want de band tussen beide landen is zeer bijzonder. Na het succes van de Eerste Virtuele Handelsmissie is de organisatie volop bezig met de voorbereiding van de Tweede Virtuele Handelsmissie. Deze zal online gehouden worden van 20 tot en met 23 April 2021 

De Virtuele Handelsmissie

Is een activiteit van CLIP Training & Consultancy N.V. ism RCL NV 

CLIP Training & Consultancy en RCL NV werken vanuit Suriname en Nederland aan diverse nationale en internationale bedrijfs-events.

Ruth Sinkeler +5978930743

Leo Habers +31641786120

 

 

Contact
ruth@clipconsultancy.com
+5978930743